Pagina wordt geladen ...
phone +31 (0)598 63 17 66
mail info@ankerbeer.nl

Organisatie

Missie van Ankerbeer

Ankerbeer streeft naar langdurige relaties door het belang van de opdrachtgever centraal te stellen. Daarnaast leveren wij als ontwerpbureau een bijdrage aan de veiligheid en de productiviteit van de bemanning op schepen.  In al haar adviezen en werkzaamheden wordt aan de zorg voor mens en het milieu een hoge prioriteit toegekend.

Als kennisonderneming ontwikkelen we innovatieve oplossingen op basis van creativiteit en actuele kennis. Dit moet leiden tot kostenreductie in alle fasen van de bouw en tot een economisch aantrekkelijke exploitatie van de door Ankerbeer ontworpen schepen. 

Directie en medewerkers zijn zich bewust van de maatschappelijke context waarin zij werken. Het bedrijf zal aan opdrachtgevers, bij wie twijfels bestaan omtrent moraliteit en ethiek, geen offertes verstrekken of andere dienstverlening aanbieden.

Stap voor stap

U heeft het idee en door onze samenwerking met u, resulteren al onze werkzaamheden uiteindelijk in een vaartuig waarin uw ideeën en wensen optimaal tot hun recht komen. Dat combineren we met een kostenefficiënte constructie en een economisch verantwoorde exploitatie. Ankerbeer hanteert een stap-voor-stap ontwerpproces dat gericht is op een optimale afwikkeling en doeltreffende monitoring van alle ontwerpfasen. Bij elke stap wordt nagegaan wat de consequenties zijn voor de bouw en, in het verlengde daarvan, de exploitatie.

Klant Centraal

Ankerbeer is onafhankelijk en kan daardoor concepten aanreiken waarin de belangen van de opdrachtgever centraal staan. Wanneer het programma met eisen bekend is, kunnen wij werken aan een ontwerp dat optimaal voldoet aan de wensen van de reder en niet (alleen maar) gebaseerd is op de mogelijkheden of onmogelijkheden van de werf. Wij staan in ieder project weer borg voor een goede en tijdsefficiënte bouwwijze.

Up to date

Ons team is niet alleen goed opgeleid en creatief maar vooral ook praktisch ingesteld. Wij werken met de laatste versies van NUPAS-Cadmatic, het rekenprogramma Pias, het strookprogramma Fairway en constructieve rekenprogramma's zoals Mars en Poseidon. Met deze tools, hun kennis en ervaring kan ons team complexe problemen oplossen en vertalen naar zorgvuldig gemaakte nesting files en werktekeningen. Hiermee wordt de kans op fouten aanmerkelijk verkleind en de werkvoorbereiding vereenvoudigd.

Erkend stagebedrijf

Ankerbeer b.v. is een erkend stagebedrijf. Tevens zijn we een erkend referent bedrijf, erkend door de IND.

PNG Leerbedrijf

Ons team is goed opgeleid, creatief maar vooral ook praktisch ingesteld.

Met onze tools, kennis en ervaring kunnen we complexe problemen oplossen en vertalen naar zorgvuldig gemaakte nesting files en werktekeningen.

Bekijk projecten E-mail sturen

  • Totale dienstverlening
  • Full service engineeringbureau
  • Opdrachtgevers in binnen- en buitenland
  • Managementadvies op het gebied van organisatie en logistiek
  • Uitstekende bouwbegeleiding
  • Uitgebreide expertiserapportages
Maritiem
Nederland Maritiem Land
KNVTS
SBB
website optimalisatie dotsolutions