Pagina wordt geladen ...
phone +31 (0)598 63 17 66
mail info@ankerbeer.nl

Bouwbegeleiding

Bij de (om)bouw van een vaartuig is het belangrijk dat het ontwerp wordt gevolgd. Daarnaast moeten de werkzaamheden conform de planning uitgevoerd worden. Toezicht op het totale bouwproces is hier cruciaal. Ontbreekt goede begeleiding dan ontstaat er disbalans inzake kosten die ontstaan door inefficient werken. 

Wij weten wat er speelt

Indien gewenst neemt Ankerbeer de bouwbegeleiding uit handen. Wij nemen de verantwoordelijkheid en begeleiden het hele bouwproces inclusief de bijbehorende controles. We zullen veelvuldig op werf zijn, vanaf de kiellegging tot de afbouw. Hierbij zal alles kritisch worden geobserveerd en zullen inspecties worden uitgevoerd. Onze roots liggen in de scheepsbouw waardoor wij de taal spreken van de scheepsbouwers en weten ‘wat er speelt’ op een scheepswerf.

 

Ruime ervaring

Ankerbeer heeft ruime ervaring met buitenlandse werven. Zo begeleidden we de bouw van uiteenlopende soorten schepen op werven in onder andere Duitsland, Spanje, Portugal, oost Europa, India en China.

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact op door het contactformulier op onze website in te vullen, te bellen met +31(0)598631766 of te mailen naar info@ankerbeer.nl.

Ons team is goed opgeleid, creatief maar vooral ook praktisch ingesteld.

Met onze tools, kennis en ervaring kunnen we complexe problemen oplossen en vertalen naar zorgvuldig gemaakte nesting files en werktekeningen.

Bekijk projecten E-mail sturen

  • Totale dienstverlening
  • Full service engineeringbureau
  • Opdrachtgevers in binnen- en buitenland
  • Managementadvies op het gebied van organisatie en logistiek
  • Uitstekende bouwbegeleiding
  • Uitgebreide expertiserapportages
Maritiem
Nederland Maritiem Land
KNVTS
SBB
websites dotsolutions