Pagina wordt geladen ...
phone +31 (0)598 63 17 66
mail info@ankerbeer.nl

Construeren

Voor de uiteindelijke productie en bouw van een ontwerp zijn constructietekeningen en ‘piping’-tekeningen nodig. De informatie die vanuit deze tekeningen voorkomt is onontbeerlijk voor verschillende stappen in het bouwproces.

Constructietekening

Voor de uitwerking van de constructietekeningen gebruikt Ankerbeer de software ‘3D Cadmatic Hull’. Alle beschikbare informatie wordt binnen het programma omgezet naar de uiteindelijke 3D-vorm waarna de eigenlijke constructie van alle onderdelen kan beginnen. Tijdens dit proces worden de tekeningen regelmatig gecontroleerd en gekeurd door klassenbureau ’s zodat de kwaliteit altijd is gewaarborgd en voldoet aan de gestelde eisen.

Piping

De basis van de piping-tekeningen zijn de schema’s gemaakt in Autocad® die nadat ook deze zijn gekeurd, worden overgezet in 3D tekeningen met het programma Cadmatic Outfiting®. Voor elk systeem worden van elk onderdeel 2D tekeningen gemaakt inclusief productie-informatie van elke pijp of onderdeel.

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact op door het contactformulier op onze website in te vullen, te bellen met +31(0)598631766 of te mailen naar info@ankerbeer.nl.

 

Ons team is goed opgeleid, creatief maar vooral ook praktisch ingesteld.

Met onze tools, kennis en ervaring kunnen we complexe problemen oplossen en vertalen naar zorgvuldig gemaakte nesting files en werktekeningen.

Bekijk projecten E-mail sturen

  • Totale dienstverlening
  • Full service engineeringbureau
  • Opdrachtgevers in binnen- en buitenland
  • Managementadvies op het gebied van organisatie en logistiek
  • Uitstekende bouwbegeleiding
  • Uitgebreide expertiserapportages
Maritiem
Nederland Maritiem Land
KNVTS
SBB
hosting dotsolutions