Pagina wordt geladen ...
phone +31 (0)598 63 17 66
mail info@ankerbeer.nl

Ankerbeer B.V. Engineering & design

Ankerbeer b.v. is in 2002 opgericht en in enkele jaren uitgegroeid tot een full service engineeringbureau met 10 medewerkers. Ondanks haar relatief jonge leeftijd heeft het bureau haar wortels diep verankerd in de scheepsbouw.

Geworteld in de scheepsbouw

Als zoon van een scheepsbouwer werd oprichter/eigenaar ing. Reint Smit bijna letterlijk geboren op de scheepswerf om daar nooit meer vandaan te gaan. Na zijn opleiding HTS scheepswerktuig bouwkunde trad hij in dienst van het familiebedrijf E.J. Smit waar hij alle disciplines doorliep.

Daarna vervulde hij enkele jaren de functie van technisch directeur bij scheepswerf Van Diepen te Waterhuizen.

Breed pakket

Ankerbeer ontwerpt voor diverse opdrachtgevers in binnen- en buitenland. De medewerkers zijn elk gespecialiseerd op een bepaald terrein. Dit loopt uiteen van het vervaardigen van 3D-constructietekeningen, tot het maken alle benodigde theoretische berekeningen, ontwerpen, lijnenplannen etc.

Verder adviseert Ankerbeer scheepswerven op managementniveau met betrekking tot organisatie en logistiek. Ook bouwbegeleiding en expertiserapportage behoren tot het dienstenpakket.

 

Ons team is goed opgeleid, creatief maar vooral ook praktisch ingesteld.

Met onze tools, kennis en ervaring kunnen we complexe problemen oplossen en vertalen naar zorgvuldig gemaakte nesting files en werktekeningen.

Bekijk projecten E-mail sturen

  • Totale dienstverlening
  • Full service engineeringbureau
  • Opdrachtgevers in binnen- en buitenland
  • Managementadvies op het gebied van organisatie en logistiek
  • Uitstekende bouwbegeleiding
  • Uitgebreide expertiserapportages
Maritiem
Nederland Maritiem Land
KNVTS
SBB
website ontwerp dotsolutions